Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες τη Δευτέρα του Πάσχα. Το ευτυχές γεγονός δημοσιοποίησε η βουλευτής της ΝΔ, ανεβάζοντας στο Instagram, μια φωτογραφία από τον γάμο τους και ένα απόσπασμα από τον «Ύμνο της Αγάπης»: «“Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη”. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη» έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.https://www.instagram.com/p/COcfNdXlKbf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γνωριμία της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες. «Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει την μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι  με ρώτησε "με τι ασχολούμαι". Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει την δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες, κρύβει ενδιαφέρον» έχει πει παλαιότερα η κυρία Κεφαλογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εκλέγεται βουλευτής από το 2007 με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ διετέλεσε υπουργός Τουρισμού από το 2012 ως το 2015 στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά. Αποφοίτησε το 1992 από το Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια σπούδασε νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πρώτα στον τομέα Εμπορικού Δικαίου και Δικαίου των Επιχειρήσεων στο Βασιλικό Κολλέγιο (King's College) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και αργότερα στις Διεθνείς Σχέσεις στη Σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Διετέλεσε στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ και εξελέγη βουλευτής Ρεθύμνης με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2007 και του 2009. Έχει διατελέσει γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων, Γραμματέας της Μόνιμης Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Περιβάλλοντος. Από το Δεκέμβριο του 2009 ήταν τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 μεταπήδησε στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών, ούσα πρώτη στην προτίμηση του εκλογικού σώματος. Εξελέγη στην ίδια περιφέρεια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 που διεξήχθησαν με λίστα καθώς και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015. Στις 21 Ιουνίου του 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό Ζήτημα», που έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA