Μενού
  • Α-
  • Α+

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας (3/5), στην περιοχή της Σταυρούπολης, έναν 47χρονο άντρα για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, την 02-05-2021 αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της.

Ο πατριός αρνείται το βιασμό της ανήλικης

Σύμφωνα με το GrTimes, ο 47χρονος πατριός αρνείται την κατηγορία. Κατά την είσοδο του στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια, το μόνο που ανέφερε στους δημοσιογράφους ήταν: «Δεν έχω να πω τίποτα». Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι, παρά τη σχετική καταγγελία της 18χρονης στην Αστυνομία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA