Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν, παρά την σταδιακή άρση των μέτρων και την επαναλειτουργία της εστίασης. Λουόμενοι στην παραλία της Βάρκιζας ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο όπου χορεύουν και τραγουδούν συνωστισμένοι, χωρίς μάσκες. 

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι κάτω από 25 ετών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star είναι ένα είδος αντίδρασης, καθώς βρίσκονται εγκλεισμένοι στα σπίτια τους για περισσότερο από έξι μήνες

Κορονοπάρτι και στην Μυτιλήνη

Δεκάδες διασκέδασαν χωρίς μάσκες και στην Λέσβο.  Στο πάρτι μετείχαν πάρα πολλά άτομα, κάτι που εντείνει τους φόβους για διασπορά του ιού στο νησί.  Παράλληλα, αυτοσχέδιο κορονοπάρτι έξω από εκκλησία έστησαν κάποιοι στην Πάτρα.

Ξεπέρασε το 60% η προσέλευση σε ταβέρνες και εστιατόρια

Με καλούς οιωνούς κύλησε το πρώτο διήμερο από το άνοιγμα της εστίασης, καθώς οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και ταβερνών είδαν τα τραπέζια τους να γεμίζουν, όσο η επιδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την χώρα. Σε όλη τη χώρα, πεζόδρομοι, πεζοδρόμια, αυλές, ταράτσες και εξωτερικοί χώροι καταστημάτων γέμισαν τραπεζοκαθίσματα και πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την αργία αλλά και την καλοκαιρία για να απολαύσουν το φαγητό τους μαζί με την ολιγομελή παρέα τους, καθώς οι περιορισμοί δεν επιτρέπουν, μεταξύ άλλων, τις πολυμελείς κοινωνικές συναναστροφές. Η προσέλευση ξεπέρασε το 60%, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. 

«Να πάνε όλοι οι επαγγελματίες καλά και να μην χρειαστεί να ξανακλείσουμε», δήλωσε ιδιοκτήτης εστιατορίου που έβλεπε το μαγαζί του να είναι κλειστό για περισσότερο από έξι μήνες. Η έλλειψη μουσικής αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην προσέλευση περισσότερου κόσμου, διαμηνύουν υπεύθυνοι μαγαζιών. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA