Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρεις σεξουαλικές επιθέσεις καταγγέλθηκαν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα στα νότια προάστια Αττικής, τα οποία βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να μην υπάρξει συνέχεια. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο δράστης είναι ένας αλλοδαπός άνδρας που φορά συνήθως ένα καπέλο τζόκει. Σε ρεπορτάζ του Star, μια 24χρονη-θύμα του δράστη, καταγγέλει το ειδεχθές περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα. 

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να τραβήξει σε βίντεο τον άντρα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά. Ωστόσο, όταν εκείνος αντιλήφθηκε πως η κοπέλα τον μαγνητοσκοπεί, προσπάθησε να τη χτυπήσει και να την ρίξει κάτω.

 «Άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και ευτυχώς βγήκαν από ένα σπίτι στην Αρκαδίου τρεις άνθρωποι και τον έδιωξαν» δήλωσε η 24χρονη. 

Τρεις διαφορετικές καταγγελίες- Το προφίλ του δράστη 

Αυτή ήταν η τρίτη επίθεση από τον άνδρα που στήνει καρτέρι στις περιοχες της  Βάρης και της  Βουλιαγμένης. Όπως φαίνεται, κινείται βάσει σχεδίου και πάντα σε ερημικές περιοχές. Τα θύματα του είναι νεαρές γυναίκες και ανήλικες.    

Η 24χρονη κοπέλα φέρεται να ήταν η τρίτη επίθεση του δράστη. Είχαν προηγηθεί τρία κοριτσάκια ηλικίας 15 ετών, που τον κατήγγειλαν με τη βοήθεια των γονιών τους. Στη συνέχεια, υπήρξαν δυο 16χρονες που γλίτωσαν, όταν έβαλαν τις φωνές και εκείνος τράπηκε σε φυγή. 

Η νεαρή γυναίκα στη μαρτυρία της στο Star δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον δράστη: «Δεν φορούσε ουσιαστικά μάσκα, φορούσε απλά ένα τζόκεϊ καπέλο γυρισμένο ανάποδα φορούσε ένα κόκκινο φούτερ και ένα τζιν ανθρακί χρώματος. Μιλούσε στα αγγλικά, δεν μιλάει ελληνικά» 

Οι επιθέσεις έχουν θέσει σε συναγερμό τις διωκτικές αρχές στα Νότια Προάστια για να εντοπίσουν τον άνδρα με το τζόκεϊ.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA