Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Απόπειρα ληστείας στο Πολύγωνο: Μαχαίρωσαν τον ιδιοκτήτη - Βίντεο ντοκουμέντο

Μια απόπειρα ένοπλης ληστείας κατέγραψαν οι κάμερες σε πρακτορείο στο Πολύγωνο, όπου ο 68χρονος ιδιοκτήτης επιστράτευσε ακόμα και τη μαγκούρα του για να διώξει τους δύο ληστές

Όπως καταγράφει βίντεο-ντοκουμέντο που μετέδωσε το STAR, οι δύο ληστές, ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο πρακτορείο με πιστόλι και μαχαίρι.

Αφού ζήτησαν ζητούν από τον ιδιοκτήτη τις εισπράξεις, εκείνος αντιστάθηκε και αμύνθηκε με τη βοήθεια της μαγκούρας που είχε στο μαγαζί. «Κρατούσε πιστόλι, αληθινό ή ψεύτικο, δεν γνωρίζω. Δίνει μια με το όπλο και πετάει κάτω το πλεξιγκλάς. «Ληστεία», μου λέει. «Δεν παίρνεις μία», του είπα.»

«Η λάμα του ήταν 22 με 25 εκατοστά. Με κάρφωσε στο χέρι και σχεδόν βγήκε από την άλλη. Έχω μια μαγκούρα, από πέρσι που είχα σπάσει τον αστράγαλό μου, και τον αρχίζω. Πιθανόν εκεί να έσπασε το μαχαίρι», λέει στο Star ο 68χρονος ιδιοκτήτης του πρακτορείου, Ηλίας Φραγκιαδάκης, που αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις των ληστών, δείχνοντας στην κάμερα το τραύμα του.

Τις σκηνές παρακολουθούσαν περαστικοί, με έναν εξ αυτών να φωνάζει «αφήστε τους ανθρώπους, πάρτε το 100». Τελικά, από την αντίσταση του ιδιοκτήτη και τις φωνές των περαστικών, οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#ληστεία #Ιδιοκτήτης #μαχαίρι

Best of Internet