Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του 32χρονος που σκότωσε την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Ενώπιον της ανακρίτριας ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε πως πίστευε ότι με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν από τα μάγια που του είχε κάνει το θύμα και η σύζυγός του.

Ο ένας εκ των συνηγόρων του, Μιχάλης Φράγκου, δήλωσε: «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη».

Για ένα βαρύτατα διαταραγμένο άτομο έκανε λόγο ο έτερος δικηγόρος του Γιώργος Γιάνναρος: « Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».

Ο δράστης είχε διαφύγει στην Αλβανία

Να θυμίσουμε ότι το θύμα του άγριου εγκλήματος είχε εντοπιστεί μέσα σε λίμνη αίματος στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας, έχοντας δεχθεί πυρά από πιστόλι των 7,65mm. 

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., δράστης είναι 32χρονος, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία. Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις αλβανικές αρχές, εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

Διένεξη για τα κοινόχρηστα 

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο συλληφθείς φέρεται να είχε διένεξη με το θύμα (ήταν διαχειριστής) για τα κοινόχρηστα ενώ όπως προαναφέραμε ισχυρίστηκε ότι του είχαν κάνει... μάγια από το συγγενικό περιβάλλον του 60χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA