Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Λαζάρου έζησε τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας, όταν αποφάσισε να χάσει τα παραπάνω κιλά που είχε από την παιδική της ηλικία. Η «μανία» της να αδυνατίσει την οδήγησε σε υπερβολές, έφτασε να λυγίζει μόλις 30 κιλά και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. 

«Ξεκίνησα από τα 115 κιλά. Μια μέρα, είχα γυρίσει από μία βάφτιση, στη μπομπονιέρα της οποίας είχαν βάλει ένα παιδικό πιατάκι. Τότε αποφάσισα ότι θα ξεκινήσω να τρώω σε αυτό το πιατάκι και έπειτα άρχισα να τρώω με μικρό πιρούνι και μικρό κουτάλι μέχρι που μου έγινε μανία. Άρχισα να βγαίνω από το σπίτι και να κάνω πράγματα για μένα και κάπως έτσι έχασα 65 κιλά» περιγράφει η Φαίη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Έπειτα μπήκε και η γυμναστική στη ζωή της και στα 22 της ζύγισε 58 κιλά. «Σε πιάνει μια μανία να κοιτιέσαι όλη τη μέρα στον καθρέφτη και να ανεβαίνεις στη ζυγαριά πάνω από 30 φορές τη μέρα. Φτάνεις σε τέτοιο σημείο που έτρωγα όλη την ημέρα ένα μήλο και ένιωθα ότι είχα φάει ένα πλήρες γεύμα και αυτό ήταν λίπος. Τρως μία ρόγα σταφύλι και αισθάνεσαι τύψεις και κάνεις γυμναστική» συγκλονίζει.

Όπως λέει, κατάλαβε από μόνη της, χωρίς να χρειαστεί να της το πει κάποιος γιατρός ότι είχε νευρική ανορεξία. «Πέρυσι τον Αύγουστο ζύγιζα 30 κιλά. Ακόμα και τότε θεωρούσα ότι δεν είχα ωραίο σώμα κι έπρεπε να χάσει κι άλλα κιλά» λέει η Φαίη.

Αυτό που την ταρακούνησε ήταν όταν δεν είχε πια κουράγιο να παίξει με τον 3χρονο ανιψιό της. «Έβλεπα τους γονείς μου και την αδελφή μου να κλαίνε και κάποια στιγμή είπα “τι κάνεις;”. Ένα πρωί άρχισα να παίρνω τηλέφωνο στα νοσοκομεία και είπα στον πατέρα μου ότι είχε έρθει η ώρα» καταλήγει η Φαίη Λαζάρου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA