Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 47χρονος που κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης θετής κόρης του, μετά την απολογία του σήμερα Πέμπτη (6/5) στην ανακρίτρια, στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία ενώπιον των δικαστικών αρχών, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του ίδιου και της θετής κόρης του.

Τι υποστήριξε για τα μηνύματα ερωτικού περιεχομένου

Αναφορικά με μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που φέρεται να της έστελνε μέσω κινητού τηλεφώνου, ο κατηγορούμενος - σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά - είπε ότι τα συνέταξε η ανήλικη κοπέλα αφού είχε πάρει τη συσκευή του χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει. Στη συνέχεια, τα έστειλε στο δικό της κινητό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. Πάντως, όπως φάνηκε, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο. Ο 47χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (6/5) στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας από την Ελληνική Αστυνομία.

Η καταγγελία και η σύλληψη στη Σταυρούπολη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος, τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, στις 2 Μαΐου του 2021 αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της χωρίς τη συναίνεσή της, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA