Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 4ης Μαΐου, όταν η 20χρονη κοπέλα, που στη συνέχεια κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της, βάδιζε στην οδό Στουρνάρη, μπήκε στο ταξί και κάθισε στο πίσω κάθισμα. Ο ταξιτζής, που μιλούσε σπαστά ελληνικά, άρχισε να της λέει πόσο όμορφη είναι και πόσο ωραία ντυμένη ήταν. Στη συνέχεια, της πρότεινε να πάνε μια βόλτα αντί να κατευθυνθούν προς τον προορισμό τους.

Η 20χρονη ευγενικά αρνήθηκε και εκείνος προσπέρασε το σπίτι της και χάθηκε σε ένα κοντινό στενό. Τότε, της όρμηξε με σκοπό να τη βιάσει, τη στιγμή που η 20χρονη τον εκλιπαρούσε να την αφήσει. Με την άκρη του ματιού της, είδε κάποια άτομα να περνούν από το σημείο. Άρχισε να καλεί σε βοήθεια, γεγονός που τρόμαξε και τον οδηγό, ο οποίος την άφησε να φύγει. 

Το θύμα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του ταξί αλλά περιέγραψε τον δράστη ως όχι πολύ ψηλό, ανοιχτόχρωμο με κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο. Επίσης, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα και ήταν ηλικίας γύρω στα 40.

Τι καταγγέλλει η 20χρονη

«Σήμερα στις 12 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχείων, όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως τη Στουρνάρη, όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω να πάμε βόλτα κτλ», περιγράφει. 

«Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο, κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει. Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA