Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 47χρονος που κατηγορείται για βιασμό της ανήλικης θετής κόρης του, μετά την απολογία του σήμερα Πέμπτη (6/5) στην ανακρίτρια, στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία ενώπιον των δικαστικών αρχών, ισχυριζόμενος ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του ίδιου και της θετής κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, στις 2 Μαΐου αποπειράθηκε ξανά να ασελγήσει σε βάρος της.

Η 18χρονη μίλησε στο LIVE NEWS και περιέγραψε ανατριχιαστικές σκηνές, με τον πατριό της να μπαίνει τα βράδια στο δωμάτιο της και να προσπαθεί να τη βιάσει. «Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις μου έλεγε, πάρα πολύ αισχρές. Εγώ τραβιόμουν, ζοριζόμουν, του έλεγα «όχι, δεν θέλω». Αυτός μου έλεγε «μην κάνεις θόρυβο, θα μας ακούσουν.»

«Σε άλλους δεν τα κάνεις αυτά»

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε την 18χρονη να μιλήσει για ότι της συνέβαινε ήταν όταν πριν από 4 μέρες, ο πατριός της μπήκε ξανά στο δωμάτιο της και προσπάθησε να τη βιάσει. «Τελευταία φορά που του αρνήθηκα ήταν στις 2 του μηνός, όταν του έλεγα ότι δεν θέλω και να με αφήσει και έλεγε ότι «σε εμένα μόνο τα κάνεις αυτά και τραβιέσαι, στους υπόλοιπους δεν τα κάνεις αυτά». Πιστεύω ότι με ήθελε για αυτόν, για ιδιοκτησία του. Ήταν άρρωστος μαζί μου, άρρωστος» πρόσθεσε η 18χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η 18χρονη, ο πατριός της προσπαθούσε να την κάνει να ανταποκριθεί στο ερωτικό του κάλεσμα του, σε σημείο εμμονής, ενώ δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και της έλεγε διαρκώς ότι την αγαπούσε. «Μου έλεγε ότι σε θέλω παράφορα, σε αγαπάω, εγώ του έλεγα μην με λες έτσι, αυτός έλεγε «όπως θέλω εγώ θα σε λέω, δεν θα μου πει κανένας πώς θα σε λέω εγώ». Και υπήρχαν και οι κλήσεις οι συνεχόμενες που με έπαιρνε και μου έλεγε γιατί δεν το σηκώνεις; Μου έλεγε άνοιξε κάμερα να δω με ποιους είσαι.»

«Πιο πριν μου φερόταν πολύ καλά, αλλά σταμάτησε να με αφήνει να βγαίνω από τα 14 μου. Ουσιαστικά με απομάκρυνε από όλους» πρόσθεσε για τη συμπεριφορά του πατριού της, ενώ τόνισε ότι στα άλλα δύο αδέλφια της ο δράστης φερόταν καλά.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», λέει η μητέρα της

Όλα αυτά συνέβαιναν από τα 15 της χρόνια μέχρι και πριν από λίγες μέρες. Όπως ισχυρίζεται η μητέρα της, δεν είχε υποπέσει το παραμικρό στην αντίληψή της. Τα έμαθε όλα, όπως λέει, όταν η κόρη της κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα. «Απ’ ό,τι μου είπε δύο χρόνια, και φοβόταν να μου το πει, γιατί έλεγε ότι άμα φύγω εγώ από το σπίτι θα πάρω διαζύγιο, τώρα είμαι στα σκαριά. Άμα φεύγαμε από το σπίτι, δεν θα είχαμε οικονομική βοήθεια δηλαδή», ανέφερε η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στο LIVE NEWS.

«Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Με εισαγγελική εντολή είναι στη μητέρα μου αυτή τη στιγμή η μικρή. Εγώ δεν την αφήνω βασικά να έρθει κιόλας σπίτι. Δεν το κατάλαβα καν, όλα φυσιολογικά ήταν στο σπίτι δηλαδή, καταλαβαίνετε ότι δεν είχα δει καμία ύποπτη κίνηση» πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

Τον ισχυρισμό αυτό επιβεβαιώνει και η 18χρονη, λέγοντας: «Η μαμά μου ήταν στο σπίτι, αλλά όταν πήγε να δώσει κατάθεση είχε πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό.» Για το γεγονός ότι δεν μίλησε νωρίτερα στη μητέρα της, η ίδια υπογράμμισε ότι νόμιζε ότι δεν την πίστευε, καθώς είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Θα σε βγάλω τρελή»

Ο 47χρονος απειλούσε την κοπέλα να μη μιλήσει, λέγοντας πως κανείς δεν θα την πιστέψει για τον εφιάλτη που ζούσε. «Δεν μπορούσα να το πω διότι δεν θα με πίστευε κανείς. Φανταστείτε ο πατριός μου, να το πω έτσι, μου έλεγε “και να πεις κάτι κάπου θα σε βγάλω τρελή και δεν θα σε πιστέψει κανένας”. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή», συμπλήρωσε η κοπέλα.

«Αισθάνομαι ανακούφιση, ηρέμησε η ψυχή μου» τόνισε η 18χρονη, προσθέτοντας ότι είχε την εντύπωση ότι ακόμα και αν προχωρούσε στην καταγγελία όσων βίωνε, δεν θα την πίστευε κανείς.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020353384
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA