Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης φαίνεται πως παίρνουν οι καταγγελίες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ και πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, εναντίον του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Ο κ. Βρούτσης αποκάλυψε αρκετά περιστατικά που έγιναν τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εργασίας, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτο τρόπο, πιέσεις και απειλές στο υπουργείο», καθώς και για «κλωτσιές και υπαλλήλους που έκλαιγαν» όταν άκουγαν τις απειλές του Μένιου Φουρθιώτη. Τα γεγονότα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει προκαταρκτική εξέταση, την οποία και είχε αναθέσει στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, από αύριο (7/5) ξεκινάει η συγκεκριμένη έρευνα. Το Τμήμα Εκβιαστών έχει έτοιμο τον κατάλογο με τους μάρτυρες. Θα κληθούν σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας που είχαν έρθει σε επαφή με τον παρουσιαστή, αλλά και ο ίδιος ο κ. Βρούτσης.

Νέο βίντεο από τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Φουρθιώτη

Εν τω μεταξύ, στην επιφάνεια έχει έρθει νέο υλικό από τη δικογραφία. Πρόκειται για υλικό από κάμερες ασφαλείας λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, που έχει καταγράψει τη διαδρομή ενός από τους συνεργούς του παρουσιαστή.

Στο βίντεο, ο άνδρας κρατάει ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, λίγα δευτερόλεπτα αφού έχει πυροβολήσει στο σπίτι του παρουσιαστή. Προσπαθεί να εξαφανιστεί, έχοντας καλύψει όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του για να μη γίνει αντιληπτός. Το συγκεκριμένο υλικό βοήθησε αρκετά την αστυνομία να φτάσει στα ίχνη των συνεργών του Φουρθιώτη, καθώς και να ταυτοποιήσει το αυτοκίνητο και τη μηχανή διαφυγής των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA