Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου ερευνούν καταγγελία που περιέχει ανάλογα στοιχεία σεξουαλικής παρενόχλησης με την περίπτωση του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, ο οποίος μάλιστα ταυτοποιήθηκε και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το agrinionews.gr, βραδινές ώρες της Πέμπτης (6/5) νεαρές γυναίκες κάλεσαν την Αστυνομία και τρομαγμένες κατήγγειλαν πως ενώ βρίσκονταν τα ξημερώματα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, στην περιοχή του Δοκιμίου, πλησίασε εκεί ένας νεαρός και έβγαλε το μόριο του.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον νεαρό και τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Παρόμοια υπόθεση στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αγρινίου

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Αγρινίου που εξετάζει αν σχετίζεται το νέο περιστατικό με αυτό που συνέβη πριν από δύο 24ωρα στο Πάρκο του Αγρινίου καθώς υπάρχουν σχετικές ενδείξεις.

Θυμίζουμε πως και την Τετάρτη (5/5) προσήχθη ένα νεαρό άτομο στο αστυνομικό τμήμα ωστόσο τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά για να ταυτοποιηθεί και να σχηματιστεί δικογραφία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA