Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο νέα αποκαλυπτικά βίντεο, που αναδεικνύουν τον τρόπο δράσης και διαφυγής των δύο εκ των συγκατηγορουμένων του Μένιου Φουρθιώτη, παρουσίασε ο ΣΚΑΙ. Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών πριν και μετά την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή στις 16 Απριλίου. Ο ένας, πιθανότατα ο 42χρονος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, είναι στην οδό Ρόδων, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, έχει ήδη πυροβολήσει τουλάχιστον 10 φορές στους τοίχους, κρατάει ακόμα στο αριστερό του χέρι το Καλάσνικοφ και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Λίγο πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Ανεμώνης και Χρυσανθέμων φαίνεται ότι είχε αφήσει το όχημα διαφυγής του, ένα γκρι αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκαν αμέσως μετά.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει η προκαταρκτική έρευνα, που είχε διατάξει η προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών, όσον αφορά στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση για περιστατικά που έγιναν τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εργασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA