Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν, παρά την σταδιακή άρση των μέτρων και την επαναλειτουργία της εστίασης. Το βράδυ της Πέμπτης, εκατοντάδες νέοι συγκεντρώθηκαν στην Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης για να ξεφαντώσουν, χωρίς να τηρούν τα μέτρα, ενώ πολλοί δεν φορούσαν καν μάσκα. 

Σε αρκετές πόλεις της χώρας, μετά το σχόλασμα της εστίασης στις 23:00, οι θαμώνες των μαγαζιών συνεχίζουν σε υπαίθριους χώρους μετατρέποντάς τους σε μπαράκια.

Δεν έχουμε δει ακόμη τις επιπτώσεις από το Πάσχα

Στην πτωτική πορεία του επιδημιολογικού φορτίου του κορονοϊού αναφέρθηκε η Βάνα Παπαευαγγέλου, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως οι επιπτώσεις των εορτών του Πάσχα δεν έχουν ακόμη αποτυπωθεί

«Το άνοιγμα της εστίασης και ο καλός καιρός έφερε χαμόγελο και αισιοδοξία», σύμφωνα με τη Βάνα Παπαευαγγέλου, ωστόσο «στόχος είναι να προστατευθούμε και να περιορίσουμε τη διασπορά στη χώρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρέπει να φοράμε σωστά τις μάσκες μας, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να πάμε να εμβολιαστούμε. Ο εμβολιασμός είναι ξεκάθαρα το πιο σημαντικό μας όπλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA