Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (7/5) στον δρόμο εξόδου της εθνικής οδού Λαρίσης – Βόλου προς Περιφερειακό, με αποτέλεσμα ένας ποδηλάτης να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» του Βόλου, ο άτυχος άνδρας, ήταν 50 ετών, εργαζόταν ως λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», πέθανε ακαριαία από το πολλαπλά τραύματα που υπέστη από την παράσυρση.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο άτυχος άνδρας, πατέρας ανήλικων παιδιών, έκανε την άθλησή του με το ποδήλατό του, όταν ΙΧ αυτοκίνητο τον παρέσυρε και τον σκότωσε. Το συγκλονιστικό είναι ότι ο οδηγός του ΙΧ που τον παρέσυρε, εγκατέλειψε το θύμα του και σταμάτησε μόνο αρκετά μέτρα πιο μακριά για να δει τι ζημιές είχε υποστεί το όχημά του. Άλλος οδηγός, που είδε το σπασμένο παρμπρίζ κατάλαβε ότι είχε προηγηθεί τροχαίο και ειδοποίησε την αστυνομία. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο εντόπισε τον ποδηλάτη νεκρό.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, o οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, αλλά εντοπίστηκε 12:25 το μεσημέρι από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου και συνελήφθη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», πρόκειται για έναν 54χρονο άνδρα, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Βόλου. Ο 54χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έφυγε από το σημείο του δυστυχήματος, καθώς δεν αντιλήφθηκε ότι χτύπησε άνθρωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA