Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το Mega μία από τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο 22χρονος επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης έχει να κάνει με κακούργημα και είναι απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας 22χρονης σήμερα κοπέλας. Ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, μετά την καταγγελία κοπέλας στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές την Παρασκευή, ωστόσο η νομική του εκπροσώπηση ζήτησε προθεσμία και ο κατηγορούμενος κρατήθηκε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 6 Αυγούστου 2020, η κοπέλα λίγο μετά τη μεσάνυχτα ήταν στην πόρτα του σπιτιού της, αλλά δεν πρόλαβε να μπει, καθώς δέχθηκε επίθεση από πίσω από κάποιον άγνωστο που προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Την έπιασε από τον λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο για να συνεχίσει αυτό που είχε στο μυαλό του. Η κοπέλα όμως αντιστάθηκε σθεναρά, υπήρξε μία πάλη, όπου η κοπέλα κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα, έτσι λοιπόν τρόμαξε προφανώς επειδή είδε και τα χαρακτηριστικά του και αμέσως σηκώθηκε και έφυγε. Η κοπέλα πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και κατήγγειλε το περιστατικό κατά αγνώστων δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία βρίσκεται στον εισαγγελέα.

«Αυνανιζόταν ατάραχος μπροστά μου»

Μιλώντας στο Open ένα από τα θύματα του 22χρονου περιέγραψε τη δραματική εμπειρία που έζησε όταν ο επίδοξος «δράκος» σταμάτησε το αυτοκίνητό του μόλις την είδε και άρχισε να αυνανίζεται, ενώ παρότι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο συνέχισε ατάραχος.

«Σε απόσταση 20 μέτρων από το σπίτι μου, βλέπουμε ένα αυτοκίνητο, ανέβαινε κανονικά και μόλις μας βλέπει κόβει ταχύτητα και μετά από 5-6 μέτρα σταματάει. Με το που φτάνουμε κοντά στο αυτοκίνητο, εμείς στο πεζοδρόμιο το δεξί, αυτός σταματημένος ακριβώς κάτω από το πεζοδρόμιο, βλέπω ακριβώς από την πόρτα του οδηγού, στο παράθυρο γιατί είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο, έξω το μόριο του και αυνανιζόταν κανονικότατα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό έτσι, σε τέτοια φάση, πρόσωπο με πρόσωπο, πέρα από τις ταινίες κτλ. Δεν είναι ο βιασμός αλλά είναι εξίσου σημαντικό. Είναι απλά τρομακτικό. Το λέω αυτή τη στιγμή και ανατριχιάζω. Όχι, απλά τρομακτικό, νιώθεις ότι σου έχουν κάνει κάτι εκείνη την ώρα. Κάτι πάρα πολύ άσχημο. Του λέω τι είναι αυτό που κάνεις; Αυτός τελείως ατάραχος, ούτε καν να αλλάξει έκφραση στο πρόσωπο του, βάζει μπρος στο αυτοκίνητο, με τον ίδιο τρόπο που αυνανιζόταν και σηκώθηκε και έφυγε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA