Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Νέα Σμύρνη, το ντέρμπι του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής μεταξύ του Πανιωνίου και της Ηλιούπολης στιγματίστηκε από επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η ένταση ξεκίνησε πριν από τον αγώνα, όταν οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους, αλλά και με την αστυνομία. Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου, καθώς υπήρξαν και πληροφορίες και για επιθέσεις με μαχαίρι. Μάλιστα, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να αποκαταστήσει την τάξη.

Όμως, επεισόδια σημειώθηκαν και μετά το τέλος του αγώνα, όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε αντεγκλήσεις, με την αστυνομία να «απαντάει» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Οι φίλοι του Πανιωνίου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς αυτούς της Ηλιούπολης, οι οποίοι συνόδευαν την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο. Οι εκατέρωθεν ύβρεις συνοδεύτηκαν από ρίψεις αντικειμένων, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κάνει χρήση των χειροβομβίδων, προκειμένου να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

https://streamable.com/xyuzxp
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA