Μενού
  • Α-
  • Α+

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας στην Κοζάνη, μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης με μητροκτόνο και αυτόχειρα έναν 50χρονο άνδρα.

Πρόκειται για άτομο που σύμφωνα με πληροφορίες είχε αντιμετωπίσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κατά το παρελθόν, ωστόσο, είχε κριθεί ότι δεν χρήζει εγκλεισμού σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα. 

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ο 50χρονος άρπαξε ένα κυνηγητικό όπλο (σ.σ. μία καραμπίνα που υπήρχε στο σπίτι) το έστρεψε εναντίον της 74χρονης μητέρας του και πυροβόλησε.

Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Τους αναζητούσαν οι συγγενείς 

Συγγενείς της οικογένειας (σ.σ. η κόρη της 74χρονης) τους αναζητούσαν τηλεφωνικά το Σαββατοκύριακο, ενώ το πρωί της Δευτέρας οι γείτονες ενοχλήθηκαν από τη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα, χτύπησαν το κουδούνι και όταν δεν απάντησε κανείς κάλεσαν την Αστυνομία. 

Το πλήρωμα του περιπολικού που πήγε στο σημείο, άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε μπροστά σε μία λίμνη αίματος με γιο και μητέρα και παραδίπλα το όπλο με το οποίο ο 50χρονος σκότωσε την 74χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο θύτης και αυτόχειρας ήταν πεσμένος στο χολ, ενώ η μητέρα του στο κρεβάτι της.

Άμεσα κλήθηκε ιατροδικαστής για να προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν άκουσε τους πυροβολισμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA