Μενού
  • Α-
  • Α+

Έξι νεαροί έδειραν και λήστεψαν έναν 57χρονο οδηγό αστικού λεωφορείου το Σάββατο 8 Μαΐου, στην περιοχή του Ελληνικού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα ρεπορτάζ του Mega, το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό συνέβη στη συμβολή των οδών Ιάσωνος και Βουλιαγμένης, στο λεωφορείο της γραμμής 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα - Αργυρούπολη. Ο νάρθηκας στο χέρι και οι μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του αποτυπώνουν το μένος των δραστών κι τον εφιάλτη που έζησε την ώρα της δουλειάς του.

Δύο μέρες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, ο οδηγός περιγράφει στην κάμερα του Mega όλα όσα υπέστη: «Βρίζανε σπίτια, οικογένειες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Στον δρόμο είχαμε αψιμαχίες γιατί έκανα αποβιβάσεις. Δεν μπορούσαν να μην σταματήσω, επειδή το ήθελαν», δηλώνει. 

Για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού, σε σημείο που αναγκάστηκε να νοσηλευτεί, ο 57χρονος καταγγέλλει: «Εγκλωβίστηκα στην θέση του καθίσματος. Με χτυπήσανε στην κοιλιά, είμαι με νάρθηκα στο χέρι. Το μόνο που κατάφερα είναι να ανοίξω τις πόρτες για να βγει ο κόσμος. Μου έκλεψαν το κινητό και τα χρήματα που είχα. Ένα μηνιάτικο πήγε στράφι, 700 ευρώ είναι ο μισθός μας», συνεχίζει. 

Ο άτυχος οδηγός ευελπιστεί οι δράστες να βρεθούν σύντομα, καθώς έχει αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά του. 

Άρπαξαν το τσαντάκι του οδηγού

Στη συνέχεια, με τη βία άνοιξαν την μπροστινή πόρτα, ανέβηκαν ξανά στο λεωφορείο και γρονθοκόπησαν τον οδηγό καθώς και έναν συνάδελφό του που ήταν εκτός υπηρεσίας. Μάλιστα, κατά την διαφυγή τους, ένας εκ των νεαρών άρπαξε και το τσαντάκι του οδηγού που είχε χρήματα, το κινητό τηλέφωνο του θύματος και τα προσωπικά του έγγραφα και όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με μώλωπες στο σώμα του, ενώ διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των νεαρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA