Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση του εισαγγελέα για το αν θα ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό ή αν η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Τις προσεχείς ημέρες, ακόμα και τις προσεχείς ώρες, θα υπάρξει η απόφαση του εισαγγελέα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι όταν ξεκίνησε το ελληνικό #MeToo, έφτασαν στην εισαγγελία και φάκελοι από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και καταγγελίες τριών γυναικών ηθοποιών που μίλησαν για όσα έζησαν στα χέρια του γνωστού ηθοποιού. Μία εξ αυτών των γυναικών έχει καταγγείλει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού το 2018 μέσα στο θέατρο, όπου είχε πάει για να ζητήσει εργασία και εκεί ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε και τη βίασε. Υπήρξαν ακόμα δύο καταγγελίες για απόπειρα βιασμού, μία το 2010 στο θέατρο «Μουσούρη», στο καμαρίνι του ηθοποιού ο οποίος επιχείρησε να βιάσει την καταγγέλλουσα αλλά κατάφερε να διαφύγει και μία ακόμα το 2014 όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηθοποιός επιχείρησε να βιάσει μία συνάδελφό του στο αυτοκίνητό του.

Ο ηθοποιός έχει δώσει εξηγήσεις μέσω υπομνήματος για όσα του αποδίδονται 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA