Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακόμα μαρτυρία «καίει» τον 22χρονο επίδοξο «δράκο» της Νέας Σμύρνης που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. 

«Γυρνούσα σπίτι μου, ήταν 12:30 η ώρα. Εντάξει, τις ξέρουμε τις κινήσεις του, είναι άλλες πέντε κοπέλες που τον έχουν καταγγείλει, απλά σε εμένα πιστεύω ότι επειδή έτυχε -γιατί ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, φαίνεται και στο βίντεο ότι σπρώχνει την πόρτα, δηλαδή αν ήταν επιδειξίας που λένε, δεν θα είχε τραβήξει την πόρτα. Απλά σε εμένα έτυχε, επειδή πλησίαζε Δεκαπενταύγουστος και δεν είχε καθόλου κόσμο, έτυχε ήταν εκεί σε ένα στενό, με είδε που πήγαινα σπίτι μου, με ακολούθησε από πίσω, εγώ δεν τον είχα καταλάβει και δυστυχώς όταν με πρόλαβε δεν πρόλαβα να κλείσω την πόρτα και απλά μου επιτέθηκε. Και όλα αυτά εντάξει φαίνονται καθαρά στο βίντεο», λέει η νεαρή καταγγέλλουσα στον ALPHA. 

Σε ερώτηση για τις λεπτομέρειες της επίθεσης που δέχθηκε από τον επίδοξο «δράκο» της Νέας Σμύρνης, η κοπέλα περιγράφει: «είχα δει έναν νεαρό, δεν του είχα δώσει πολλή σημασία. Με είχε προλάβει, είχε έρθει από πίσω μου, στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να μου κατεβάσει το σορτσάκι. Γυρνάω γιατί κάτι αισθάνθηκα, με κοιτάει, με σπρώχνει μέσα στην πολυκατοικία, εκεί παλέψαμε, τον σπρώχνω εγώ έξω γιατί σκέφτηκα ότι ήθελε να με στριμώξει. Αυτός με είχε πιάσει από τον λαιμό, με είχε σηκώσει και με έπαιρνε μαζί του. Συνέχιζα να παλεύω και προσπαθούσα να τον πονέσω με τα νύχια μου στα μάτια του. Οπότε φαίνεται ότι του ρίχνω κάποιες στο πρόσωπο, και επειδή του πήρα και τη μάσκα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει».

Η νεαρή δήλωσε σοκαρισμένη με το γεγονός ότι ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ επεσήμανε ότι «περιμένω μία σοβαρή ποινή». «Όταν ακούω ότι έχει κάνει αυτά τα πράγματα και έχω κάνει την καταγγελία από τον Αύγουστο και δεν έχει κάνει κανείς τίποτα εξοργίζεσαι! Εξοργίζεσαι! Εμένα είχε πάει και η μαμά μου και είχε δείξει στον διοικητή το βίντεο», λέει.

Ελεύθερος ο 22χρονος - Αναβλήθηκε η δίκη 

Ελεύθερος αφέθηκε ο 22χρονος επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης καθώς αναβλήθηκε η δίκη του στο αυτόφωρο. Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες αλλά και οι παθούσες, όπως πρότεινε μέσω του συνηγόρου του ο 22χρονος κατηγορούμενος.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μονομελές το πρωί της Δευτέρας (10/5) μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά τη δημοσίευση του βίντεο από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του επίδοξου δράκου.

Μητέρα καταγγέλλει τον 22χρονο

Η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος λόγω της αναβολής της δίκης, μίλησε στον Alpha για το περιστατικό που συνέβη στην ίδια της την κόρη, η οποία είναι και ανήλικη: «Το παιδί μου πριν από ένα μήνα εδώ στο Αιγάλεω, θέλησε να βγει μια βόλτα κοντά στις 11:00. Και της είπα αν θες μην πας μόνη σου, τόσα γίνονται. Μου είπε "μεσημέρι είναι μαμά δεν θα πάθω κάτι". Όταν γύρισε ήταν έντρομη. Μου είπε ότι την σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, νόμιζε ότι κάτι ήθελαν να την ρωτήσουν και ο συνεπιβάτης της έδειξε τα γεννητικά του όργανα που τα είχε φωτογραφίσει στο κινητό του. Στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να προλάβει πινακίδες αυτοκινήτων. Η κόρη μου είναι 16 χρονών. Συνέβη κι άλλη φορά με άλλον νεαρό, το είχαμε καταγγείλει τότε και δεν έγινε τίποτα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA