Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κατάργηση του SMS για τις μετακινήσεις είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην κατάργηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Με αγωνία περιμένουν έμποροι και εστιάτορες τις εισηγήσεις από τη σημερινή σύσκεψη των λοιμωξιολόγων, όπου αναμένεται να αποφασιστεί η κατάργηση των sms στο 13033 και στο 13032 για μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες. Η κατάργηση του 13032 σημαίνει αυτομάτως πως θα καταργηθεί και η αγορά με την μέθοδο του click away ή του click inside.

Μαζί με την απελευθέρωση του ωραρίου για τις μετακινήσεις, θα αλλάξει και το ωράριο λειτουργίας σε καφέ και εστιατόρια. Το πιθανότερο είναι από εβδομάδα το 23:00 να γίνει 00:00 ή ακόμα και 00:30 το βράδυ με το ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασής του από τις αρχές Ιουνίου να είναι ορατό. Ένα από τα μέτρα που εξετάζεται να καταργηθούν μαζί με την επέκταση του ωραρίου είναι και η μουσική σε εστιατόρια, καφέ και μπαρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA