Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο μικροσκόπιο των ειδικών παραμένει η Αιτωλοακαρνανία, καθώς κάθε μέρα τα κρούσματα αυξάνονται και η πίεση στο νοσοκομείο του Αγρινίου μεγαλώνει. Σημειώνεται, ότι υπήρξε η πρώτη διακομιδή ασθενούς με κορονοϊό σε νοσοκομείο άλλης περιοχής, ενδεικτικό της πίεσης που ασκείται στα νοσοκομεία του νομού. 

Οι τοπικές αρχές θέλουν να αποφύγουν ένα νέο ολικό lockdown στην περιοχή, ωστόσο τα κρούσματα ανεβαίνουν. Πλέον, προβληματίζει και το Αγρίνιο με 96 κρούσματα κορονοϊού. Το νοσοκομείο Αγρινίου δέχεται μεγάλη πίεση με 25 ασθενείς στην κλινική covid ενώ ένας ασθενής διακομίστηκε στα Ιωάννινα. Υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση κλινών, αλλά δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η διαδικασία. Τα rapid test δείχνουν ότι ο ιός παραμένει στην πόλη με 33 εξ αυτών να βγαίνουν θετικά. 

Πότε θα μειωθούν τα κρούσματα

Όπως ανέφερε ο κ. Τζανάκης, μέχρι 10 Ιουνίου θα πάμε σε κρούσματα κάτω από 2000, ενώ το πρώτο 10ημερο του ίδιου μήνα θα είναι περίπου 500 οι διασωληνωμένοι.Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν ήταν 3.197, ενώ οι διασωληνωμένοι 732

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA