Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 22χρονος επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης, που δικάζεται την Παρασκευή στο Μονομελές Αυτόφωρο μετά την πλημμεληματική δίωξη που του ασκήθηκε από την Εισαγγελία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καλείται τώρα ως ύποπτος τέλεσης πράξης κακουργηματικού χαρακτήρα (απόπειρα βιασμού).

Την σχετική παραγγελία προς τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες διενεργούν την προανάκριση, έδωσε ο εισαγγελέας που εποπτεύει την έρευνα. Θύμα του στην προκειμένη περίπτωση φέρεται να είναι μία 22χρονη κοπέλα που καταγγέλλει ότι ο νεαρός της επιτέθηκε στις 6 Αυγούστου του 2020 έξω από το σπίτι της στο Νέο Κόσμο.

Η καταγγέλλουσα αμέσως μετά την επίθεση έκανε μήνυση και σχηματίστηκε δικογραφία κατ' αγνώστων δραστών. Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες από την επίθεση σε άλλη νεαρή στη Νέα Σμύρνη, η 22χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπό του εκείνον που της επιτέθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Αναβλήθηκε η δίκη 

Θυμίζουμε ότι ο 22χρονος επίδοξος «δράκος» της Νέας Σμύρνης έχει αφεθεί ελεύθερος καθώς αναβλήθηκε η δίκη του στο αυτόφωρο (για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021) προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες αλλά και οι παθούσες, όπως πρότεινε μέσω του συνηγόρου του ο 22χρονος κατηγορούμενος.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μονομελές το πρωί της Δευτέρας (10/5) μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν μετά τη δημοσίευση του βίντεο από τη νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του επίδοξου δράκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA