Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο διαρρήκτης που ακινητοποιήθηκε από πολίτες, λίγο μετά την εισβολή του με άλλα μέλη της συμμορίας σε διαμέρισμα στην Άνω Γλυφάδα, το μεσημέρι της Δευτέρας είχε συλληφθεί, όπως αποδείχθηκε, 102 φορές για διακεκριμένες κλοπές και σύσταση συμμορίας

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο επιχειρηματίας - που έπεσε θύμα του αμετανόητου διαρρήκτη - ανέφερε πως η συμμορία επιχείρησε να πάρει ό,τι υπήρχε από τα χρυσαφικά της γυναίκας του στο σπίτι, όπως και κάποια κειμήλια και δώρα, ενώ σημείωσε πως συνολικά επρόκειτο για 4 άτομα, 3 άνδρες και μία γυναίκα.

Το «σχέδιο» της συμμορίας

Οι δύο απέσπασαν την προσοχή της κόρης του και του γαμπρού του, ενώ οι άλλοι δύο εισέβαλαν στο σπίτι του στον 1ο όροφο από ένα παράθυρο για να κλέψουν. Όπως δήλωσε, μάλιστα, μίλαγαν από το κινητό και έδιναν οδηγίες στους άλλους, ενώ είχαν ανοιχτά τα παράθυρα και είχαν μετακινήσει διάφορα αντικείμενα.

Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας και μέλη της επιχείρησης κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον 42χρονο διαρρήκτη, ενώ οι υπόλοιποι 3 της συμμορίας διέφυγαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA