Μενού
  • Α-
  • Α+

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 13χρονο παιδί, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (12/5) στην παραλιακή της Αιδηψού. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το συμβάν σήμανε συναγερμό στις υγειονομικές και αστυνομικές αρχές στη Βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Ο 13χρονος παρασύρθηκε την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και από στη συνέχεια στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση ώστε να διακομιστεί το δυνατόν συντομότερα στο Νοσοκομείο Λαμίας μέσω θαλάσσης και Αρκίτσας και μετά κατά μήκος της Εθνικής Οδού έως το ΓΝ Λαμίας.

Το ασθενοφόρο, συνοδεία περιπολικών σε όλη τη διαδρομή, έφτασε στην πύλη του Νοσοκομείου, με αστυνομικούς της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να το συνοδεύουν και να ανοίγουν δρόμο, ώστε να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο για το παιδί που νοσηλεύεται πλέον σε σοβαρή κατάσταση.

https://www.youtube.com/watch?v=_I8hLeZT_xY
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA