Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σοκ παραμένει ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια ληστών μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι, όπου βίωσε την φρικτή δολοφονία της συζύγου του και μίλησε στους δημοσιογράφους: Συγκεκριμένα ο σύζυγος της 20χρονης άτυχης κοπέλας ανέφερε μπροστά στις κάμερες:

«Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει που ήταν τα χρήματα. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν στην ζωή όταν με έλυσε η Αστυνομία. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά. Όλα τα στοιχεία τα έχει η Αστυνομία, δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις τρεις τελευταίες ημέρες ήμασταν όλοι μαζί και δουλεύουν όλη την ημέρα και όλο το βράδυ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά. Δεν έχει περάσει το σοκ. Οι αστυνομικοί είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου και 20 άτομα είναι έξω και ψάχνουν».

Την Παρασκευή στην Αλόννησο η κηδεία της Καρολάιν

Στην Αλόννησο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αλοννήσου. Η σορός της 20χρονης, θα ταξιδέψει από Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Από ασφυξία ο θάνατος της 20χρονης - Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε άγρια στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Η αιτία θανάτου της άτυχης 20χρονης ήταν, όπως αναφέρεται η «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας». Ένας από τους τρεις δράστες του εγκλήματος, έκλεισε το στόμα και τη μύτη της 20χρονης, χρησιμοποιώντας τη μπλούζα και τα χέρια του, μέχρι η κοπέλα να βρει ασφυκτικό θάνατο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA