Μενού
  • Α-
  • Α+

Με το «φακελάκι» και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη συνελήφθη ένας 65χρονος γιατρός, ο οποίος εργαζόταν ως μαιευτήρας - διευθυντής γυναικολογικής κλινικής δημοσίου νοσοκομείου, από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία που έκανε μία 20χρονη έγκυος κοπέλα, στον 9ο μήνα της κύησης της, ότι τον Μάρτιο και ενώ η ίδια βρίσκονταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισκέφτηκε τον 65χρονο γιατρό στο νοσοκομείο που εργάζεται προκειμένου να την εξετάσει και να παρακολουθήσει την πορεία της εγκυμοσύνης της. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης, ο μαιευτήρας τής ζήτησε επιτακτικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ για να την αναλάβει και να προχωρήσει σε εγκυμοσύνη με καισαρική τομή.

Η νεαρή εγκυμονούσα, επειδή ήθελε να την παρακολουθεί ο συγκεκριμένος γιατρός, συνέχισε τις επισκέψεις της στο νοσοκομείο ωστόσο κάθε φορά η απαίτηση για τα 500 ευρώ ήταν όλο και πιο έντονη. Μάλιστα, της επισήμανε ότι πρέπει να δώσει τα χρήματα πριν τον τοκετό, καθώς την «είχε πατήσει» από άλλες κοπέλες, τις οποίες ξεγέννησε χωρίς στο τέλος να του δώσουν το ποσό που απαιτούσε.

Η 20χρονη και ο σύζυγος της πήραν την απόφαση να απευθυνθούν στην αστυνομία και οι «Αδιάφθοροι» ανέλαβαν δράση, δίνοντας στην νεαρή κοπέλα έναν λευκό φάκελο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ την «καλωδίωσαν» και με μηχάνημα καταγραφής ήχου. Το ζευγάρι επισκέφτηκε τον γιατρό, έδωσε το χρηματικό ποσό και αποχώρησε από το γραφείο του. Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε έφοδος από τους «Αδιάφθορους», οι οποίοι εντόπισαν πάνω στον μαιευτήρα - διευθυντή της γυναικολογικής κλινικής δημοσίου νοσοκομείου τον φάκελο με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, προχωρώντας στη σύλληψη του.

Αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία προς το τέλος του μήνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA