Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η οικογένεια του ηλικιωμένου που δέχθηκε επίθεση από οδηγό αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ο γιος του θύματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε πως ο πατέρας του δεν είναι καλά ψυχολογικά μετά το συμβάν.

Διαβάστε ακόμα Θεσσαλονίκη: Οδηγός λεωφορείου βρίζει χυδαία ηλικιωμένο επιβάτη

«Το στήθος του ακόμα πονάει. Δεν θα το ξεπεράσει εύκολα, δεν του αξίζει σε αυτή την ηλικία να περνάει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο γιος του θύματος της επίθεσης.

«Δεν σταμάτησε το λεωφορείο όταν του ζήτησε ο πατέρας μου, αλλά σταμάτησε για να κάνει τον τσαμπουκά του» συμπλήρωσε ο Νίκος Δημητριάδης.

Μάλιστα, ο κ. Δημητριάδης σημείωσε ότι ο πατέρας του ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος εκείνη την ημέρα, καθώς πήγαινε για να εμβολιαστεί και είχε χάσει τη στάση, ενώ πρόσθεσε ότι θα ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού.

Στα χέρια της διοίκησης του ΟΑΣΘ βρίσκονται τα στοιχεία του οδηγού αστικού λεωφορείου ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε ηλικιωμένο επιβάτη. Το περιστατικό έγινε γνωστό από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο οδηγός δεν θα ανέβει ξανά στο τιμόνι αστικού λεωφορείου μέχρι νεωτέρας. Μετά από έρευνες, η διοίκηση του Οργανισμού κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του οδηγού ο οποίος εξύβρισε τον ηλικιωμένο επιβάτη.

To βίντεο - ντοκουμέντο 

 Όπως φαίνεται στο βίντεο ο οδηγός ενός λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη διαπληκτίζεται έντονα με έναν ηλικιωμένο επιβάτη, ο οποίος έκανε λάθος τη στάση που ήθελε να κατέβει. Ο οδηγός μαινόμενος σταμάτησε το λεωφορείο και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον ηλικιωμένο, υποστηρίζοντας ότι ο ηλικιωμένος είχε βρίσει τη μητέρα του στα ρωσικά ώστε να μην γίνει αντιληπτός. Ο επιβάτης αρνήθηκε ότι έβρισε ενώ υποστήριξε ότι ο οδηγός έκανε λάθος.

«Ελληνικά ξέρεις; ... τα ρώσικα σου... Εγώ έκανα λάθος ή εσύ που δεν κατέβηκες; Σκάσε δεν έχει στάση σου είπα. Ποιος έκανε λάθος; Έβρισες μάνα εσύ; Θες να σε μάθω ρωσικά; Έβρισες μάνα εσύ; Θα σου δώσω μία μπάτσα και θα πάει η μισή χαμένη. Ηλίθιε... Ηλίθιε... Δεν ντρέπεσαι που είσαι έτσι βλάκα; Πήγαινε εκεί και άλλη φορά αν ξαναπείς ... θα σε σκοτώσω μα την Παναγία», είπε μεταξύ άλλων ο οδηγός στον επιβάτη.

Ο σωματώδης οδηγός μάλιστα προσπάθησε να πάρει και το μπαστούνι του ηλικιωμένου, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να κατέβει από το λεωφορείο, αφού όπως φαίνεται είναι ταραγμένος μετά τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε, με τον οδηγό να προσπαθεί να τον ξαναβάλει μέσα για ν' αποδείξει στους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο λεωφορείο ότι ο ηλικιωμένος είναι καλά στην υγεία του, φοβούμενος ότι αν καταρρεύσει θα έχει προβλήματα.

«Άμα δεν είσαι καλά, δεν θα βρίζεις. Έλα κάτσε, έλα κάτσε, έλα κάτσε στο κάθισμα, δεν κατεβαίνεις. Θα φύγεις μόνο αν είσαι καλά. Μπες μέσα να σε δουν οι άνθρωποι ότι είσαι καλά. Μπες μέσα σου είπα. Δεν κατεβαίνεις σου είπα τέλος άμα δεν σε δουν οι άνθρωποι, δεν θα σε πληρώνω και για καινούργιο. Έλα εδώ να σε δουν οι άνθρωποι ότι είσαι καλά. Έλα εδώ, ασ' το χέρι!», λέει στον ηλικιωμένο ο οδηγός που στο τέλος του βίντεο απειλεί και τον επιβάτη που απαθανατίζει τη στιγμή, «βίντεο τραβάς; Τώρα θα σου πω κι εσένα», είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA