Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα φίδι που τρύπωσε σε αυτοκίνητο, προκάλεσε αναστάτωση στα ΚΤΕΛ Κηφισού. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι κατάφεραν μετά από προσπάθειες 1,5 ωρών, να βγάλουν το φίδι από το όχημα και να το βάλουν σε ένα χαρτόκουτο.

Διαβάστε ακόμη: Φίδι στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καστοριάς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, το φίδι που έφερε πανικό στα ΚΤΕΛ του Κηφισού το απόγευμα της Κυριακής (16/5) ήταν ένας λαφιάτης που είχε μήκος πάνω από ένα μέτρο.

Όλα ξεκίνησαν από το παρατηρητικό μάτι ενός νεαρού που είδε το φίδι να βρίσκεται στον προφυλακτήρα ενός οχήματος. Αρχικά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική. Στη συνέχεια όμως έφτασαν στο σημείο 6 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και ένα όχημα οδικής βοήθειας.

Αστυνομικός ξετρύπωσε το φίδι

Μετά από αρκετές προσπάθειες, που κράτησαν 1,5 ώρα, ένας ανθυπαστυνόμος της ΔΙ.ΑΣ. κατάφερε να ξετρυπώσει το φίδι από το μοτέρ του αυτοκινήτου όπου είχε βρει καταφύγιο» και να το βάλουν σε ένα χαρτόκουτο.

Παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκε το φίδι στα ΚΤΕΛ Κηφισοού, σημείο όπου - ως γνωστόν - υπάρχουν πολλοί ταξιδιώτες και εργαζόμενοι. Το βέβαιο είναι ότι απομακρύνθηκε με ασφάλεια και στάλθηκε σε φιλοζωική οργάνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA