Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια περιπέτεια με αίσιο τέλος και πρωταγωνιστή έναν γνωστό τραγουδιστή έλαβε χώρα στην Πάτρα. Όλα ξεκίνησαν στις 21:00 περίπου το βράδυ της Δευτέρας (17.05.2021), όταν με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πατρινός τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ ανέφερε ότι ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει, βάζοντας τέλος στη ζωή του «πριν μου την πάρουν αυτοί».

Διαβάστε ακόμη: Βραζιλία: Σκοτώθηκε πέφτοντας από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του ο 23χρονος τραγουδιστής MC Kevin

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας, που γνώριζαν ότι ο καλλιτέχνης είχε τηλεφωνική συνομιλία με συγγενικό του πρόσωπο, χωρίς όμως να πει πού βρίσκεται.

Image removed.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε τεράστια ανησυχία σε φίλους και γνωστούς του καλλιτέχνη, οι οποίοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του καλλιτέχνη ήταν γεμάτα φόβο και αγωνία. Η αστυνομία εξέτασε ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του. Ο τραγουδιστής ακούγεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και κλαίει, λέγοντας ότι απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Παραλίγο να με σκοτώσουν, έχω καθαρό μυαλό»

Η Αστυνομία μετέβη στην περιοχή της Εγλυκάδας, όπου βρίσκεται το σπίτι του και τον αναζήτησε. Εν τέλει, με τη βοήθεια ενός φίλου του, ο Νικόλας Αδάμ εντοπίστηκε και σε νεότερη ανάρτησή του στο Facebook, την οποία έσβησε μετά από λίγα λεπτά, αναφέρει ότι είναι καλά ψυχολογικά και πως κάποιοι του ασκούν πιέσεις εδώ και τρεις μήνες «για να μη μιλήσει»:

«Αν δεν είχα εσάς θα είχα φύγει. Σας ευχαριστώ, η αστυνομία είναι δίπλα μου. Mη φοβάστε, έχω καθαρό μυαλό. Δεν είχα άλλη επιλογή. Δεν περίμενα τόσο αγάπη και άμεση στήριξη με βοηθάτε να μείνω όρθιος. Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, δεν κάνω χρήση καμίας ουσίας όπως πολύ βιάστηκαν να πουν. Οι λόγοι που με έφεραν εδώ, θα τους μάθει η ελληνική αστυνομία όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω. Εχθές το βράδυ παραλίγο να με σκοτώσουν. Σώθηκα στο παρά 5, με εκβιάζουν εδώ και τρεις μήνες για να μη μιλήσω. Από την ημέρα που είπα θα πάω στην αστυνομία άρχισε ο Γολγοθάς μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος στην ανάρτησή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA