Μενού
  • Α-
  • Α+

Κύκλωμα διακίνησης ακατέργαστης κάνναβης, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται ότι βίασε την υπάλληλο του

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε έναν Βούλγαρο και δύο Έλληνες, την ώρα που προχωρούσαν σε μία ακόμη αγοροπωλησία ναρκωτικών. Μετά από έρευνα που έκαναν στα σπίτια τους, κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα, ενώ οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. 

Πιο αναλυτικά, από τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε συσχετιζόμενες, με τους κατηγορούμενους, οικίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 35.500 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβης, 4.665 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 10.605 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 7 συσκευές κινητών τηλεφώνων, πλήθος συσκευασιών και 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα. 

Η προανάκριση για το εύρος των παράνομων δραστηριοτήτων του συγκεκριμένου κυκλώματος συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA