Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο υπόμνημα που είχε σταλεί στον εισαγγελέα από τον δικηγόρο του πριν την ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό, ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυριζόταν μεταξύ άλλων ότι διατηρούσε σχέση με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ήταν μάλιστα μια σχέση που τη γνώριζε η γυναίκα του, όπως υποστηρίζει. Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό και τον Τάσο Τεργιάκη, υπάρχει γυναίκα που έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού και επιβεβαιώνει αυτή την εκδοχή. Αυτοί οι ισχυρισμοί πάντως δεν έγιναν αποδεκτοί από τον σκηνοθέτη της σειράς Άγριες Μέλισσες, που επιτέθηκε στον ηθοποιό με ανάρτησή του και στήριξε την Παπαχαραλάμπους.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς, μαζί με τον Λευτέρη Χαρίτο, και έκανε μια ανάρτηση στο Facebook όπου αναφέρει: «Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος και την αξιοπρέπεια της, άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Τα κακουργήματα για τα οποία διώκεται – Ο ίδιος αρνείται τα πάντα

Αυτή του η ανάρτηση έγινε αιτία να τον έχουν στο Πρωινό σε ζωντανή σύνδεση για να εξηγήσει περαιτέρω τι εννοεί με όσα έγραψε. Κι εκεί ο Σπύρος Μιχαλόπουλος κατακεραύνωσε την υπερασπιστική γραμμή που έχει ακολουθήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Θεωρώ ότι είναι μια γραμμή πανικού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντάει σε κάτι που δεν έχει κατηγορηθεί. Αυτό με την Άννα-Μαρία είναι υπόθεση 20 χρόνια πριν, έχει παραγραφεί. Στην ουσία τα επιχειρήματα του είναι λίγο έωλα. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η κ. Παπαχαραλάμπους; Για ποιο θέμα; Επειδή είχαν κάποτε σχέση, αν είχαν; Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Άννα-Μαρία να βγει να καταγγείλει μετά από τόσα χρόνια επειδή δεν έκατσε μια σχέση.

Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο αυτό που κάνει. Είναι ανήθικο να βάζεις και τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όχι όμως να σπιλώνει άτομα με αυτή την υπερασπιστική γραμμή. Το ότι έχει μάρτυρα τη γυναίκα του, δε μειώνει το ανήθικο της υπόθεσης. Μου κάνει εντύπωση ότι απάντησε σε κάτι για το οποίο δεν κατηγορείται νομικά. Για μένα είναι μια τακτική δολοφονίας χαρακτήρων. Ρίχνει λάσπη κι ό,τι πιάσει. Δηλαδή σε αυτά τα 20 χρόνια, αν η Παπαχαραλάμπους ήθελε να τον εκδικηθεί, δε θα έκανε κάτι; Θα περίμενε να ξεκινήσει το #metoo..;

Με την Άννα-Μαρία κάναμε τη σειρά Επιστροφή στον ΑΝΤ1, τη σκηνοθετούσα ένα χρόνο, δε χρειάζεται καν να αποδείξει το ήθος της. Είναι προσπάθεια διασυρμού της από τον Φιλιππίδη. Δε νομίζω πάντως να τα κατάφερε».

Πώς αντέδρασε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε στο Πρωινό αντιδράσεις που υπήρξαν από το περιβάλλον της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τα όσα υποστηρίζει στο υπόμνημά του ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Υπάρχει, μαθαίνω, γυναίκα, πέρα από τη σύζυγό του, που ενισχύει αυτό που λέει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ότι είχαν δηλαδή εξωσυζυγική σχέση» ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης ως προς τη δικαστική διάσταση του θέματος και στη συνέχεια ο Λιάγκας περιέγραψε όσα του είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού.

«Γνώριζε ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη, ήταν προετοιμασμένη γι΄αυτό. Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη, ισχυρίζεται όμως ότι ουδέποτε υπήρξε δεσμός με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Το περιβάλλον αναφέρει πως η Άννα-Μαρία βγήκε μπροστά με τις άλλες δύο κυρίες για να στηρίξουν τα θύματα που δεν είναι τόσο γνωστά. Αυτό ισχυρίζεται η πλευρά της, το γνώριζε ότι θα προκύψει όλο αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA