Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Τρίτης, οι 5 κατηγορούμενοι για το μαχαίρωμα και τη ληστεία σε βάρος 60χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο μεσημβρινό δελτίο του ANT1, αυτή την ώρα απολογούνται οι 3 ανήλικοι κατηγορούμενοι, οι οποίοι αναμένεται να δηλώσουν πως βρίσκονταν πράγματι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το βράδυ εκείνο, αλλά δεν είχαν εμπλοκή στην επίθεση.

Διαβάστε ακόμη: Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο από το κορoνοπάρτι πριν το μαχαίρωμα του 60χρονου

Σημειώνεται πως ένας από τους 6 συλληφθέντες έχει ήδη απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος, ενώ οι υπόλοιποι 5 ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα. Υπενθυμίζεται, παράλληλα, πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει ασκήσει ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα σε βάρος των 5 συλληφθέντων. Πιο συγκεκριμένα, οι κακουργηματικές πράξεις που τους αποδίδονται είναι ληστεία από κοινού (καθώς αφαίρεσαν το κινητό του 60χρονου) και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Οι πλημμεληματικές αφορούν οπλοφορία-οπλοχρησία, απείθεια, καθώς και παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA