Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας σήμερα, Τρίτη, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα σχόλια της Έλενας Ακρίτα για τον εμβολιασμό του, που προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media και μάλιστα «ανάγκασαν» τη δημοσιογράφο να ζητήσει συγγνώμη.

Διαβάστε ακόμη: Εμβόλιο κορονοϊού: Γιατί έμειναν πίσω Σάμος, Κεφαλονιά και Λέσβος - Τι απαντούν οι δήμαρχοι στο Reader.gr

«Υπήρξαν κάποια σχόλια, όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στα οποία όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη, έως και αδιάφορη πλέον» είπε με νόημα κ. Μπακογιάννης. «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε μια μάχη, που υπερβαίνει κόμματα, ιδεολογίες και πρόσωπα, για τον εμβολιασμό. Όχι μόνο να μην υπονομεύουμε τον εμβολιασμό, όπως έγινε, αλλά να εξηγήσουμε –χωρίς να κουνάμε το δάχτυλο, χωρίς να χαρακτηρίζουμε και χωρίς να γινόμαστε είρωνες– ότι είναι ένα δώρο της επιστήμης» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα μετά τον εμβολιασμό του Κώστα Μπακογιάννη και η συγγνώμη

Μετά τον εμβολιασμό του Κώστα Μπακογιάννη με AstraZeneca το Σάββατο, η Έλενα Ακρίτα έκανε μία μάλλον ειρωνική ανάρτηση, γράφοντας στο Facebook ότι ο δήμαρχος Αθηναίων εμβολιάστηκε με το καπάκι της σύριγγας και από νοσηλευτή που δεν φορούσε γάντια, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felenaakrita%2Fposts%2F10158649527874177&show_text=true&width=500

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος κατέβασε την αρχική της ανάρτηση και ανέβασε δύο νέα ποστ λέγοντας ότι έκανε λάθος και ζητώντας συγγνώμη από τον Κώστα Μπακογιάννη.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Felenaakrita%2Fposts%2F10158653385079177&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA