Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Άνθης, αδερφός του ηθοποιού Δημήτρη Άνθη που ζούσε στην Βρετανία, εξαφανίστηκε από τις 8 Μαρτίου κι εν τέλει ανακοινώθηκε αυτό που δεν ήθελαν να ακούσουν οι δικοί του άνθρωποι. Μια σορός που εντοπίστηκε στην περιοχή που εξαφανίστηκε, ταυτοποιήθηκε ως δική του. Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση και το Χαμόγελο του Παιδιού, στην οποία αναφέρει: «Η αναζήτηση του Ευστάθιου Άνθη, 33 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα 18 Μαΐου 2021 ταυτοποιήθηκε η σoρός του ενήλικου ατόμου.

Διαβάστε ακόμη Δημήτρης Άνθης: Με κακοποίησε σεξουαλικά γνωστός ηθοποιός που παρουσιάζεται ως θύμα σε άλλη καταγγελία

Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί για τη συνεργασία το φορέα Missing People του Ηνωμένου Βασιλείου και την αστυνομία της Κορνουάλλης.

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη εξαφάνιση πραγματοποιήθηκε η άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του Ευστάθιου Άνθη για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης».

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας 

«Εμείς έχουμε δύο θέματα στα οποία έχουμε επιμείνει. Πρώτον, ήταν ότι δεν υπήρχε θέμα αυτοκτονίας και θα θεωρούσαμε δολοφονία αυτό που έγινε εάν ταυτοποιείτο η σορός, πράγμα το οποίο για εμάς επανέρχεται. Έχουμε προαναγγείλει ότι άσχετα με τις έρευνες των αγγλικών Αρχών, έχουμε ζητήσει να μπορέσει να εξασφαλιστεί και στην Ελλάδα η επανάληψη της νεκροτομίας – νεκροτομής και των εξετάσεων» τόνισε ο κ. Γεωργίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα, στις 13 Απριλίου, η οικογένεια του Στάθη Άνθη κλήθηκε στην παραλία Μπίγκμπερι για την αναγνώριση μίας σορού που είχε βρεθεί.

Τότε, ο τρίτος αδερφός, Γιώργος Άνθης, το εσώρουχο στη σορό που είχε βρεθεί στην παραλία, είναι της ίδιας σειράς με αυτά που είχε στις αποσκευές του ο Στάθης Άνθης και είχε πει πως εάν όντως αποδειχθεί ότι η σορός είναι του αδελφού του, τότε θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία και μάλιστα, από πρόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA