Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια καθηγήτρια από τη Ζάκυνθο που βοηθούσε μια 14χρονη μαθήτρια να κάνει self test, έγινε αποδέκτης επίθεσης από μητέρες - αρνήτριες του κορονοϊού, που μπήκαν στο σχολείο απειλώντας να καλέσουν την αστυνομία. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μία μητέρα ακούγεται να φωνάζει: «Ε, τι κάνεις;», με την καθηγήτρια να απαντά: «Εγώ εξυπηρέτηση πήγα να κάνω».

Διαβάστε ακόμη: Παγώνη για AstraZeneca: Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα εμβόλιο με 0,002% πιθανότητες για παρενέργειες

Τότε, η μητέρα - αρνήτρια ξέσπασε: «Πάμε καλά; Είστε γιατρός; Θα σας βάλουν μέσα. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε». Η καθηγήτρια προσπάθησε να εξηγήσει ότι θέλει να βοηθήσει, τη στιγμή που η μαθήτρια παρακολουθεί αποσβολωμένη τα όσα συμβαίνουν, με τη μητέρα να ακούγεται να λέει: «Σου φέρνω αστυνομικό και σε συλλαμβάνουν. Όλοι το παίζουν γιατροί. Να ζητήσετε συγγνώμη».

Όταν πια το βίντεο κοινοποιήθηκε στα social media, η μητέρα ακούγεται να λέει: «Eίδατε ό,τι είδα; Μια καθηγήτρια απειλεί με μπατονέτα μαθήτριά της, έτοιμη να την καρφώσει στη μύτη της μαθήτριας που κάθεται σαν υπνωτισμένη στον πάγκο;».

Γυναικολόγος στη Λάρισα: Πείτε όχι στα εμβόλια

Η ανάρτηση μιας γυναικολόγου έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, όταν μέσω του facebook καλούσε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. «Πείτε όχι στα εμβόλια, μεγάλες παρενέργειες. Διαταραχές στο ανθρώπινο DNA και σταδιακή καταστροφή αγγείων από όλα τα εμβόλια.» Λίγη ώρα αργότερα και μετά από αρκετές αντιδράσεις, η επίμαχη ανάρτηση κατέβηκε από τον λογαριασμό της, ενώ η ίδια δήλωσε πως το θέμα θεωρείται λήξαν. Είμαι μια υγιέστατη γυναίκα, τρέφομαι σωστά, γυμνάζομαι, προσέχω. Γιατί να βάλω σώνει και ντε μέσα στο σώμα μου την αρρώστια;», διερωτήθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA