Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open, ο γ.γ. ειδικών φρουρών, Σταύρος Μαυροειδάκος, μίλησε για τους ελέγχους που διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού μετά την άρση του lockdown. «Τι ελέγχους να κάνει η αστυνομία, αφού έχουν ανοίξει όλα, έχει καταργηθεί το SMS, η απαγόρευση κυκλοφορίας έχει πάει στις 00:30, η οποία όπως βλέπετε και εσείς δεν τηρείται», είπε αρχικά ο κ. Μαυροειδάκος.

Διαβάστε ακόμη: Επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. για εκκένωση του θεάτρου «Εμπρός»

«Πλέον για να ενεργοποιηθεί πάλι ο μηχανισμός της αστυνομίας για τα μπλόκα και τους ελέγχους που γίνονταν είναι πολιτική απόφαση. Πρέπει να παρθεί μία πολιτική απόφαση έτσι ώστε να αυξηθούν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Εμείς νομίζαμε ότι τώρα που θ' ανοίξουν όλα, θα υπήρχε ατομική ευθύνη και δεν θα χρειαζόταν πάλι η ευθύνη. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή η αστυνομία να δράσει κατασταλτικά», προσέθεσε.

«Δυστυχώς έχει αποδειχθεί ότι ο Έλληνας αν δεν λάβει το πρόστιμο του δεν υπακούει. Το λέω με την έννοια ότι περνάει το περιπολικό με το ηχητικό μήνυμα και αδιαφορούν όλοι. Προσωπικά είμαι εναντίον των προστίμων», κατέληξε ο κ. Μαυροειδάκος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA