Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε σήμερα (19/5) στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου, που κατηγορείται ότι έκανε επιθέσεις σε κοπέλες στη Βούλα και αποπειράθηκε να τις βιάσει.

Διαβάστε ακόμα: Βούλα: Συνελήφθη ο «δράκος» με το τζόκεϊ – Είχε επιτεθεί σε γυναίκες τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον KHAN (επίθετο) IMRAN (όνομα) του MUHAMMAD ABBAS και της KAUSAR, γεννηθέντα την 18-9-1987 στο Πακιστάν.

Σύλληψη στο Περιστέρι

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος κυνηγούσε ανήλικα κορίτσια και γυναίκες στην περιοχή της Βούλας και της Βουλιαγμένης με σκοπό να τις βιάσει. Ο 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (10/5) στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα βιασμούπροσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, τις βραδινές ώρες της 27-4-2021, άγνωστος δράστης κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις. Κατόπιν των ανωτέρω, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη των ανωτέρω επιθέσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA