Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα πλατφόρμα iRantevou, που στοχεύει στην ευκολότερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πολιτών με το Δημόσιο με την εφαρμογή ηλεκτρονικών ραντεβού, εγκαινιάστηκε σήμερα (19/5) από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Διαβάστε ακόμη: Τον Ιούνιο ανοίγει η πλατφόρμα για 18 - 29 ετών - Διαθέσιμα από Παρασκευή 21 Μαϊου τα εμβόλια για 40 - 44

Οι συναλλασσόμενοι μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://rantevou.ypes.gr έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με τη δημόσια υπηρεσία που επιθυμούν την ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί (αλλά και να το ακυρώσουν και να το μεταθέσουν) και να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ενδεχομένως χρειαστεί να έχουν μαζί τους. Προς το παρόν, έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα οι Υπηρεσίες του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών, ενώ για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, δίνεται η δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού τηλεφωνικώς καλώντας στη γραμμή εξυπηρέτησης 2131522522 (Από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 έως 13:00).

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών, η λειτουργία των ηλεκτρονικών ραντεβού θα επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Επιτυγχάνεται έτσι η πάγια επιδίωξη του Υπουργού για την παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών τόσο σε καθεστώς έκτακτων όσο και κανονικών συνθηκών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA