ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/05/2021 18:53

iRantevou: Η πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού με το Δημόσιο - Πώς λειτουργεί

Μια εφαρμογή ηλεκτρονικών ραντεβού, που φιλοδοξεί να απλοποιήσει τις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο εγκαινίασε ο Μάκης Βορίδης

iRantevou: Η πλατφόρμα για ηλεκτρονικά ραντεβού με το Δημόσιο - Πώς λειτουργεί
Πηγή: Shutterstock
Ανάγνωση:

Η νέα πλατφόρμα iRantevou, που στοχεύει στην ευκολότερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πολιτών με το Δημόσιο με την εφαρμογή ηλεκτρονικών ραντεβού, εγκαινιάστηκε σήμερα (19/5) από τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη.

Διαβάστε ακόμη: Τον Ιούνιο ανοίγει η πλατφόρμα για 18 - 29 ετών - Διαθέσιμα από Παρασκευή 21 Μαϊου τα εμβόλια για 40 - 44

Οι συναλλασσόμενοι μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://rantevou.ypes.gr έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με τη δημόσια υπηρεσία που επιθυμούν την ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί (αλλά και να το ακυρώσουν και να το μεταθέσουν) και να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ενδεχομένως χρειαστεί να έχουν μαζί τους. Προς το παρόν, έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα οι Υπηρεσίες του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών, ενώ για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, δίνεται η δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού τηλεφωνικώς καλώντας στη γραμμή εξυπηρέτησης 2131522522 (Από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 έως 13:00).

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών, η λειτουργία των ηλεκτρονικών ραντεβού θα επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Επιτυγχάνεται έτσι η πάγια επιδίωξη του Υπουργού για την παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών τόσο σε καθεστώς έκτακτων όσο και κανονικών συνθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ