Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε σε βίντεο την πορεία της μηχανής που οδηγούσε ο 33χρονος, που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα στην Πάτρα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και «καρφώθηκε» σε πρόσοψη καταστήματος, στο κέντρο της πόλης. 

Διαβάστε ακόμη: Τραγικός θάνατος για μοτοσικλετιστή που «καρφώθηκε» σε κατάστημα στην Πάτρα

Η μηχανή του άτυχου Νικόλα, χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει τον λόγο, έφυγε από τον δρόμο και καρφώθηκε στη τζαμαρία ενός καταστήματος με πλακάκια. Ο άτυχος 33χρονος κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Πάτρα όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 3 τα ξημερώματα.  Ο οδηγός της μηχανής μεταφέθηκε στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ο άτυχος νέος είχε χάσει τη ζωή του κατά τη σύγκρουση.

Ο πατέρας του είχε ακρωτηριαστεί από χειροβομβίδα

Για την οικογένειά του, αυτό ήταν το δεύτερο «χτύπημα» της μοίρας, μόνο που αυτή τη φορά ήταν πιο σκληρό. Το 2017 ο πατέρας του νεαρού είχε ακρωτηριαστεί όταν μια χειροβομβίδα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού είχε εκραγεί στα χέρια του και έχασε το αριστερό του χέρι από τον καρπό και κάτω. Η χειροβομβίδα βρισκόταν σε κιβώτιο απορριματοφόρου, στο οποίο εργαζόταν. Το είχαν απομακρύνει από τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA