Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη συμβολή των ιδιωτών δωρητών στην προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη μάχη με τον κορονοϊό εξήρε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, που συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Euroins Ελλάδος Εβγκένι Ιγκνάτοφ, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθυντή Αθανάσιο Σμυρνή και την Compliance Manager Αρετή Μανιάτη.

Διαβάστε ακόμη: Κικίλιας για τα περιστατικά θρομβώσεων: Συντάσσεται κίτρινη κάρτα και ακολουθούνται πιστά τα πρωτόκολλα

Ο κ. Κικίλιας ευχαρίστησε την Euroins για τις δωρεές σε υγειονομικό εξοπλισμό και αναλώσιμα κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η πανδημία κατέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο τη σημασία της συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε περιόδους κρίσης» και εξήρε τον ρόλο των ιδιωτών δωρητών που «στήριξαν με κάθε τρόπο το Εθνικό Σύστημα Υγείας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην θωράκιση του».

Από την πλευρά του, ο κ. Ιγκνάτοφ διαβεβαίωσε τον Υπουργό Υγείας ότι η Euroins Ελλάδος, μέλος του ομίλου  Eurohold, ήταν και θα παραμείνει αρωγός σε κοινωνικές δράσεις, στο πλαίσιο της πολιτικής εταιρικής ευθύνης που διέπει  τον όμιλο σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται. Ο κ. Ιγκνάτοφ τόνισε επίσης ότι η Euroins «δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2014 και απέδειξε από την αρχή ότι συναισθάνεται όλες τις κρίσιμες στιγμές που η ελληνική κοινωνία υπέφερε λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών αλλά και με την πανδημία. Εκτός αυτού, η Εταιρεία δηλώνει Κοινωνικά Ενεργή και μέσω των Δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας καθώς και μέσω των Επενδυτικών της σχεδίων δηλώνει το «παρών» στην προσπάθεια της Ελλάδας για ανάπτυξη και ευημερία.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA