Μενού
  • Α-
  • Α+

Προβλήματα στη Λέσβο, καθώς η επιδείνωση του καιρού έφερε θυελλώδεις ανέμους, που «σάρωσαν» το νησί. Τα σχολεία στη Δυτική Λέσβο έμειναν κλειστά λόγω της δυσκολίας προσέγγισης. Όπως αναφέρει το stonisi.gr, πολύ σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Ανδρέα Αξή, αντιμετωπίζουν οι παραλιακοί οικισμοί στους οποίους είχαν ανοίξει τα καταστήματα, κυρίως Σκάλα Καλλονής, Σκάλα Πολιχνίτου, Πέτρα, Μήθυμνα Άναξο. Όπως είπε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος υπήρξαν και διακοπές ρεύματος και νερού.

Διαβάστε ακόμα: Προειδοποίηση απο την Πολιτική Προστασία για την επιδείνωση του καιρού

https://www.youtube.com/watch?v=EOs5X8HFsRk

Από τα ξημερώματα, οι Δήμοι Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου είναι στο πόδι και τα συνεργεία Πολιτικής Προστασίας προσπαθούν να δώσουν λύση στα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία τα οποία  είναι πτώσεις δέντρων σε δρόμους ,σπίτια και καταστήματα και στους δύο δήμους.

Σε δηλώσεις του stonisi.gr, ο Ανδρέας Αξής ανέφερε: «όλα τα συνεργεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου αναφέρει είναι στο δρόμο και προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση και να στηρίξουν τους συμπολίτες μας, οι περιουσίες, τα σπίτια και τα καταστήματα των οποίων υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Τα προβλήματα επικεντρώνονται κυρίως στις πτώσεις δέντρων σε όλα τα χωριά του Δήμου. Πολύ σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι παραλιακοί οικισμοί και τα καταστήματα τα οποία λόγω των θυελλωδών ανέμων υπέστησαν μεγάλες ζημιές, στις τέντες και τον εξοπλισμό τους. Τα συνεργεία μας προσπαθούν να απομακρύνουν τα σπασμένα δέντρα και να δώσουν πρόσβαση στους δημοτικούς δρόμους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA