Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όταν ασθενής σε κατάσταση αμοκ επιτέθηκε σε σεκιούριτι. Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 38χρονος ασθενής βρισκόταν στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου όταν επιτέθηκε κατά των ανδρών της ασφάλειας, όταν αυτοί προσπάθησαν να τον περιορίσουν μετά από επιθετική συμπεριφορά που είχε επιδείξει.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Λίστα 25 υπόπτων για τη δολοφονία έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. - Έρευνες και στη γεωργιανή μαφία

Όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε πανικός στον χώρο και αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία. Ωστόσο, μόλις κατέφθασαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛΑΣ, έγιναν και αυτοί αποδέκτες βίαιης επίθεσης από τον 38χρονο, ο οποίος αρνούμενος τη σύλληψή του, επιχειρούσε να χτυπήσει τους αστυνομικούς.

Μετά από... αρκετή προσπάθεια οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον περιορίσουν και να τον συλλάβουν. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA