Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 23 Μαΐου 2021, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετμε διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. 

Διαβάστε ακόμη: Άρση lockdown: Τα επόμενα βήματα - Πότε ανοίγουν γυμναστήρια, συναυλίες, μουσική στην εστίαση

Τη δυνατότητα να λειτουργήσουν έχουν τα καταστήματα  την Κυριακή 23 Μαΐου σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, που ισχύσουν από τις 14 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 6:00.

Η απόφαση αφορά στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία , ζαχαροπλαστεία) φαρμακεία, βενζινάδικα καθαριστήρια, pet shop, και καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων. Το ωράριο λειτουργίας τους είναι διευρυμένο από τις 7 μέχρι τις 22:30 με την εξαίρεση την παράδοση delivery που ισχύει μέχρι τη 1 τη νύχτα.

Για τα καταστήματα λιανεμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, επίσης επιτρέπεται η λειτουργία τους από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA