Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τυχεροί αριθμοί που προέκυψαν από την κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Τρίτης, 25 Μαΐου είναι οι: 29, 20, 18, 9, 37 και Τζόκερ το 9.

Σύμφωνα με τη διαλογή σημειώθηκε τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Αναλυτικά η διαλογή:

Σημειώνεται πως όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, έχουν προθεσμία να καταθέτουν τα δελτία τους διαδικτυακά έως τις 21:30 το βράδυ της κλήρωσης. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνεται, παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr όσο και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.  Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, στις 22.00.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στις κληρώσεις

Δικαίωμα συμμετοχής στο Τζόκερ έχουν, μέσω πρακτορείων, άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, αλλά και μέσω διαδικτυακών σημείων, άτομα που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA