Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο 20χρονοι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε τροχαίο που σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, αργά το βράδυ της Τρίτης (25/5). 

Διαβάστε ακόμη: Καισαριανή: Άγριος ξυλοδαρμός με γκλομπ τριών 15χρονων από κουκουλοφόρους 

Ο 20χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, ξεκίνησε μαζί με τον συνομήλικό του από την Καλαμάτα για τον Μελιγαλά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, εισήλθε σε χωράφι και προσέκρουσε αρχικά σε ένα ελαιόδεντρο και μετά σε τοίχο σπιτιού, στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο 20χρονοι. Σύμφωνα με το messinialive.gr o θάνατος του 20χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος ενώ ο συνοδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 20χρονοι ήταν παιδικοί φίλοι και είχαν καταγωγή από τον Μελιγαλά. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA