Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ισόβια καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον 39χρονο δράστη του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 με θύμα μια 40χρονη τοξικομανή. Να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε σκοτώσει την 40χρονη η οποία ήταν φίλη του και στη συνέχεια τεμάχισε και έκαψε το πτώμα. Το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Διαβάστε ακόμη: Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης

Σύμφωνα με το grtimes.gr ο κατηγορούμενος φαίνεται να κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι: «Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Δεν είχαμε μαλώσει ποτέ. Ήταν λάθος, ζητώ συγγνώμη. Δεν περιμένω να μην τιμωρηθώ. Έπρεπε να ειδοποιήσω τις αρχές. Πανικοβλήθηκα. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Τη φώναξα για να δει το σπίτι που νοίκιασα. Δεν ήξερα ότι είχε μαζί της κόκα. Έκανε χρήση και την είδα με κλειστά τα μάτια. Ήταν νεκρή. Προσπάθησα να τη βοηθήσω. Μετά τα έχασα, φοβήθηκα ότι θα με κατηγορήσουν. Πανικοβλήθηκα, τεμάχισα το πτώμα και το έκαψα. Δεν έχω ηρεμήσει από τότε».

Ακόμα εμφανίστηκε μετανιωμένος αφού ανέφερε ότι «Ήταν λάθος αυτό που έκανα και ζητώ συγγνώμη. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα ενεργούσα διαφορετικά. Έπρεπε να είχα ενημερώσει τις Αρχές. Την βρήκα αναίσθητη στο έδαφος και προσπάθησα να την επαναφέρω, προσφέροντας της τις πρώτες βοήθειες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA