Μενού
  • Α-
  • Α+

H προκαταρκτική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, που αφορούσε τις καταγγελίες που έκανε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη ολοκληρώθηκε και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του εισαγγελέα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Διαβάστε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Εχω μείνει 40 κιλά - Δεν ζήτησα ποτέ να μπω στο Δρομοκαΐτειο

Η υπόθεση αφορά στην καταγγελία του κ. Βρούτση για εισβολή του τηλεπαρουσιαστή στο γραφείο του στο υπουργείο, κατά την οποία ο Μένιος Φουρθιώτης φέρεται πως τον εξύβρισε και τον απείλησε. Σύμφωνα με το OPEN, στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν συνολικά 11 άτομα: 9 υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας και δύο αστυνομικοί φρουροί του κ. Βρούτση. Όλοι οι μάρτυρες επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες του πρώην υπουργού για τον παρουσιαστή, κάνοντας λόγο για απειλές, πιέσεις και απρεπή συμπεριφορά του παρουσιαστή απέναντι στον πρώην υπουργό Εργασίας.

Ο φάκελος παραδόθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος αφού τον μελετήσει, θα αποφασίσει αν θα καλέσει σε απολογία τον προφυλακισμένο ήδη για δύο κακουργήματα και έξι πλημμελήματα παρουσιαστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA