Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μύκονος ακούγεται για τις... τσιμπημένες τιμές σε ποτό ή φαγητό. Αυτή τη φορά ένας πελάτης σε καφετέρια στον Ορνό της Μυκόνου κλήθηκε να πληρώσει 18,5 ευρώ για έναν καφέ, μία σοκολάτα και ένα νερό, όπως φαίνεται και από την απόδειξη στο βίντεο του Mega. Ειδικότερα, ο freddo espresso στο συγκεκριμένο κατάστημα κοστίζει 6,5 ευρώ, η σοκολάτα στα 8 ευρώ και ένα μπουκάλι νερό ενός λίτρου 4 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Αγίου Πνεύματος 2021: Πότε πέφτει το τριήμερο

«Θεωρώ ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και σε κάθε περίπτωση το κάθε κατάστημα έχει τιμοκατάλογο. Θεωρώ ότι ο πελάτης επιλέγει το κατάστημα και βλέποντας το τιμοκατάλογο. Οπότε ήταν εις γνώση του αυτές οι τιμές και πρόκειται για ένα κατάστημα που έχει μια ακριβή πολιτική», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Θεοχάρης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της Μυκόνου, όλα είναι θέμα επιλογής και πορτοφολιού, με την τιμή του καφέ στο νησί να ξεκινάει στο 1,5 ευρώ για take away, στα 4 ευρώ και πάνω στη Μικρή Βενετία, στα 6,5 ευρώ στον Ορνό και να καταλήγει στην εξωφρενική τιμή των 150 ευρώ στον Πλατύ Γιαλό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA